söndag 17 maj 2015

Rabarber hälsofördelar

Rabarber har använts sedan urminnes dagar, för avhjälpande av många krämpor.
Nyligen genomförde studier visar att det är också användbart för att förhindra kroniska sjukdomar.

K vitamin- rabarber innehåller en väsentlig mängd av k vitamin som använbar för hjärnan. Tillräcklig mängd av detta vitamin kan begränsa neuronal skada i hjärnan och fördröja Alzheimers sjukdom.


C- vitamin  rabarber har c vitamin som förhindra rynkor och slapp hud. rabarber har anti -aging hjälper för att bekämpa fria radikaler som orsakar tidigt åldrande.

Anti- inflammation : Rabarber främjar blodcirkulation, hjälper lindra smärtor i fall av skada.

Kalcium- rabarber har en typ kalcium en  av näringsämne som behöver för bentillväxt och utvekling.

Cancer-  Rabarber har stor källa av antioxidanter för att förhindra utvecklingen av cancer.

Natrium- Rabarber har låga halter av natrium och mättade fetter, vilket är fördelar för naturlig att sänka höga kolesterolvärlden.

Påminnelse- bara stjälkarna av rabarber  är ätbart bladen ar giftigt.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar